Acasă > Sport > Victorie pentru FC Farul Constanța

Victorie pentru FC Farul Constanța

Farul Constanța trece prin momente de incertitudine, dar antrenorul Ion Răuță își pregătește jucătorii pentru sezonul viitor. Sâmbătă dimineața, formația faristă a avut programat un nou meci amical. Adversar a fost echipa din liga a III-a Rapid Fetești. În ciuda caniculei de la ora jocului, acesta a avut ritm, și numeroase faze de poartă. Asta spre satisfacția galeriei fariste prezentă la tribuna oficială. A câștigat Farul cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Coteanu și David Cardozo. Acesta din urmă fiind unul dintre cei doi jucători din Paraguay aflați în probe. Celălat este David Rables. Antrenorul  Ion Răuță s-a arătat mulțumit de implicarea jucătorilor săi, dar admite că echipa ar mai avea nevoie de câteva plombe valorice.

„Sunt mulțumit de angajamentul lor la efort […] au apărut și îmbunătățiri în ceea ce privește calitatea jocului, chiar dacă am jucat pe o temperatură destul de mare. Încă avem multe de pus la punct, încă nu avem așa un joc care ne-ar mulțumi din punct de vedere tehnico-tactic, dar suntem într-o perioadă de acumulări și trebuie să avem răbdare […] sperăm să fie din ce în ce mai bine, să creștem în calitatea jocului. Dar s-a văzut că încă avem probleme pe anumite posturi, încă nu sunt acoperite și trebuie să mai aducem jucători pe posturile deficitare.”, a declarat antrenorul echipei Farul, Ion Răuță.

Tehnicianul farist crede că în condițiile de față, un cantonament montan este puțin probabil și încearcă să găsească pentru miercuri și sâmbătă, două echipe dispuse să joace amicale cu echipa sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *