Victorie pentru Săgeata Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Azi dimineață Săgeata Năvodari a jucat primul meci amical din această vară.

Pe stadionul Flacăra, echipa pregătită și în acest sezon de Cătălin Anghel a întâlnit formația de liga a IV-a  din județul Tulcea, Granitul Babadag. Tehnicianul năvodărean a folosit acest prilej pentru a testa jucătorii noi veniți la echipă.

Gazdele s-au impus cu scorul de 5-1, după reușitele lui Ciochină, autor al unui hattrick, Constantin și Gallego. Pentru oaspeți a marcat Petre Costel. Cătălin Anghel s-a declarat mulțumit de rezultatele  acestui  prim trial.

“Cred că este normal ca, în această perioadă, să vedem mai mulți jucători din zonă sau din străinătate. Acest test de azi a fost destul de util și elocvent, iar în urma lui vom decide ce jucători vom opri pentru cantonamentul următor. Mai avem nevoie de câțiva jucători mai ales de jucători sub 21 de ani, pentru că este obligatoriu să avem în teren, la meciurile oficiale din Liga a II-a,  doi jucători sub 21 de ani. Sperăm ca, din aceste meciuri amicale, din aceste trialuri, să găsim jucătorii potriviți pentru noi. Ușa este deschisă pentru oricine și putem vedea orice jucător. Sper ca, în momentul în care vom pleca în al doilea cantonament, să avem lotul complet și structurat”, ne-a declarat Cătălin Anghel, antrenor Săgeata Năvodari.

În echipa din nordul litoralului nu au evoluat jucătorii consacrați, gen Vezan, Muzac, Bărbulescu, Gordin sau cei recent aduși la Năvodari, Florin Pătrașcu, Cârje, Mamele sau Ganea.

De mâine și până pe 30 august, jucătorii Săgeții se vor afla într-un prim cantonament la sediu. După 1 august  echipa va pleca în Bușteni, pentru un stagiu montan. Până la plecarea în cantonamentul de pe Valea Prahovei, Săgeata va mai susține două partide de verificare . Pe 25 iulie cu Delta Tulcea și pe 30 iulie, cu Farul Constanța.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *