Wednesday, 17 October 2018
Acasă > Eveniment > Video. 6 bărbați prinși pescuind ilegal, în Delta Dunării

Video. 6 bărbați prinși pescuind ilegal, în Delta Dunării

Șase persoane sunt cercetate, după ce au fost prinse pescuind ilegal. Din cercetări a reieșit că acestea ar fi pescuit, fără licență sau autorizație de pescuit, aproape 9 tone de pește.

În această lună, polițiștii Serviciului de Poliție Delta Dunării, sub coordonarea Direcției de Ordine Publică din Poliția Română, au efectuat cercetări, privind 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 39 și 66 de ani, din județul Tulcea.

Aceștia ar fi pescuit ilegal, capturând 9.796 kg. de pește, de diferite specii. Prin faptele de pescuit comercial, ar fi creat un prejudiciu fondului piscicol național, în valoare de 102.858 de lei.

Polițiștii au întocmit 6 dosare penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de pescuit comercial fără licență sau autorizație de pescuit, faptă prevăzută și pedepsită de art. 64 lit. a) din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

DOSARE PENALE PENTRU PESCUIT ILEGAL

Șase persoane sunt cercetate, după ce au fost prinse pescuind ilegal. Din cercetări a reieșit că acestea ar fi pescuit, fără licență sau autorizație de pescuit, aproape 9 tone de pește.Mai multe detalii aici: https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/dosare-penale-pentru-pescuit-ilegal#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana – www.politiaromana.ro pe 15 Aprilie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.