Monday, 24 September 2018
Acasă > Eveniment > Video. Accident înfiorător. Copil de 12 ani, prins sub tramvai

Video. Accident înfiorător. Copil de 12 ani, prins sub tramvai

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost prinsă ieri sub un tramvai,  în oraşul Arad.

Potrivit martorilor, copila se juca pe telefonul mobil şi nu a observat că tramvaiul a pornit din staţie.

Pentru salvarea ei au acționat pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Pompierii au reușit să scoată fetița de sub tramvai după o intervenție dificilă. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

”Intervenție contracronometru a pompierilor arădeni. O fetiță de 12 ani prinsă sub tramvai a fost extrasă în mai puțin de 15 minute.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje pentru salvarea fetei prinsă sub vehicul. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare, fiind decupată o parte a tramvaiului.

Salvatorii au intrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și aceasta a fost recuperată în viață și predată echipajului de prim-ajutor SMURD”, precizează IGSU.

Intervenție contracronometru a pompierilor arădeni. O fetița de 12 ani prinsă sub tramvai a fost extrasă în mai puțin de 15 minute.Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje pentru salvarea fetei prinsă sub vehicul. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare, fiind decupată o parte a tramvaiului. Salvatorii au întrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și aceasta a fost recuperată în viata și predată echipajului de prim-ajutor SMURD.#POMPIERII #IGSU #SMURD #România #ISU

Posted by IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania on 11 Ianuarie 2018

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.