Video. Acțiuni pentru combaterea braconajului piscicol, în Delta Dunării și Marea Neagră

  •  
  •  
  •  
  •  

Polițiștii Serviciului de Poliţie Delta Dunării, ai Direcției de Ordine Publică, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și comisari de mediu din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul General, cu sprijinul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, au derulat, în perioada 20-23 aprilie 2021, o acțiune pentru combaterea braconajului piscicol.

În cadrul operațiunii, au fost efectuate 10 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal vizând infracțiuni din domeniul piscicol și de contrabandă.

De asemenea, echipe mixte formate din polițiști și comisari de mediu au acționat în Delta Dunării și la Marea Neagră, pentru combaterea braconajului piscicol.

Polițiștii au constatat 14 infracțiuni, dintre care 9 de braconaj piscicol, una de contrabandă, 4 de fals și uz de fals.

Totodată, polițiștii au confiscat 1.216 kilograme de pește, diferite specii (dintre care 21 de kilograme de sturion), 172 de unelte de pescuit confiscate (80 de plase monofilament, 60 de paragate, 23 de ave, 8 vintire și 1 prostovol), o autoutilitară și 240 de țigarete, în valoare totală de aproximativ 59.500 de lei.

Sursa: Poliția Română

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *