Saturday, 20 October 2018
Acasă > Social > Video. Autobuzele RATC Constanța, vandalizate. Reacția autorităților

Video. Autobuzele RATC Constanța, vandalizate. Reacția autorităților

Primăria Constanța atenționează că Regia Autonomă de Transport în Comun din Constanța se confruntă în ultima perioadă cu tot mai multe acte de vandalism în autobuze.
Potrivit municipalității, în autobuzele RATC, scaunele sunt rupte sau desenate cu grafitti, geamurile sunt sparte, ușile zgâriate, iar compostoarele distruse.

Din acest motiv, pe lângă pagubele directe rezultate din înlocuirea pieselor distruse, multe dintre autobuze trebuie să fie scoase de pe trasee pentru lucrări de reparații, ceea ce duce, inevitabil, la întârzieri pe anumite rute.
Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța face apel la constănțeni să nu tolereze distrugerile din autobuze, iar cei care sunt martori la astfel de scene sunt rugați să anunte conducătorul auto al mijlocului de transport în comun ori să apeleze direct numarul unic de urgență 112.

Călătorii pot suna oricând și la dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală, la telefoanele 0241 484 205 sau 0799 606 142 (WhatsApp) sau dispeceratul RATC la numărul călătorului 0241 694 960.

Regia Autonomă de Transport în Comun din Constanța se confruntă în ultima perioadă cu tot mai multe acte de vandalism în autobuze. Scaune rupte sau desenate cu grafitti, geamuri sparte, uși zgâriate ori compostoare distruse sunt doar câteva dintre exemplele de vandalism din mijloacele de transport în comun. Din acest motiv, pe lângă pagubele directe rezultate din înlocuirea pieselor distruse, multe dintre autobuze trebuie să fie scoase de pe trasee pentru lucrări de reparații, ceea ce duce, inevitabil, la întârzieri pe anumite rute. Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța face apel la constănțeni să nu tolereze distrugerile din autobuze, iar cei care sunt martori la astfel de scene sunt rugați să anunte conducătorul auto al mijlocului de transport în comun ori să apeleze direct numarul unic de urgență 112. Călătorii pot suna oricând și la dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală, la telefoanele 0241 484 205 sau 0799 606 142 (WhatsApp) sau dispeceratul RATC la numărul călătorului 0241 694 960.#ratc #nutoleramvandalismul #IloveCt

Publicată de Primăria Constanța pe 6 Iunie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.