Acasă > Sport > (VIDEO) Cupa Prieteniei la fotbal a continuat și weekendul acesta la Năvodari

(VIDEO) Cupa Prieteniei la fotbal a continuat și weekendul acesta la Năvodari

Meciurile din Cupa Prieteniei continuă în acest weekend.  Echipele luptă pentru premiul cel mare, în  valoare de 9000 de lei pus la bătaie de Primăria și Consiliul Local Năvodari. Desigur nici celelate premii nu sunt de neglijat, ele totalizând nu mai puțin de 35 000 de lei.

Cupa Prieteniei la fotbal a continuat și weekendul acesta la Năvodari. Meciurile se desfășoară pe terenul numărul doi al Stadonului Flacăra, iar la startul competiției au luat parte nu mai puțin de 12 echipe. Regulamentul competiției prevede ca în componența echipelor să fie jucători de peste 18 ani, cu domiciliul în orașul Năvodari. Duelurile s-au arătat interesante și în acest weekend.

Echipa de pe primul loc primește 9000 de lei, cea de pe locul doi 7500 de lei, locul trei-6000 de lei, iar echipa de pe locul 4- 4500 de lei. Premiile consistente puse în joc de Primăria și Consiliul Local Năvodari i-au motivat suplimentar pe jucători.

Cupa Prieteniei se află și în acest weekend la stadiul de grupe. Meciurile decisive vor avea loc pe 28 și 29 mai atunci când se vor disputa semifinalele, respectiv finala competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *