Video. Doi algerieni ascunşi într-un autocamion, depistaţi la Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, doi cetăţeni algerieni care au încercat să treacă ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria, ascunși în semiremorca unui autocamion.

În data de 12.01.2022, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean din Republica Moldova, care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu pluguri, din Turcia pentru Moldova.

Cu ocazia controlului efectuat de polițiștii de frontieră români, împreună cu polițiștii de frontieră bulgari, în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiţi ascunşi doi cetățeni străini.

În urma verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Algeria, in vârstă de 23, respectiv 20 de ani.

Ca urmare a celor constatate, persoanele în cauză au fost preluate, în baza  Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Garda de Coastă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.