Video. Două persoane reținute de polițiștii constănțeni, într-un dosar de trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța – Serviciul Antidrog au depistat, în flagrant delict, la data de 18 noiembrie, în municipiul Ploiești, județul Prahova, un bărbat, de 57 de ani și o femeie, de 56 de ani, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conținea 500 de grame de cocaină.

Totodată, asupra acestora au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 7,34 grame de cannabis și 3 telefoane mobile.

La aceeași dată, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și municipiul București, la locuințele celor în cauză, fiind descoperite și ridicate 28 de kilograme de cannabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, 3 telefoane mobile, un cântar electronic ce conținea urme de THC, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus reținerea celor 2 persoane pentru 24 de ore si prezentarea lor în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei 2 au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Sursa: Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *