(VIDEO) Emoții pentru absolvenții claselor a XII-a de la liceul „Lazăr Edeleanu” din Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Elevii claselor a XII-a de la liceul Lazăr Edeleanu din Năvodari și-au luat rămas bun rămas bun de la colegi, profesori și diriginți. Emoțiile i-au cuprins pe toți la festivitatea de sfârșit de an. Au legat prietenii trainice in cei 4 ani și spun că vor păstra legătura.

Că anii de liceu sunt cei mai frumoși ne-au confirmat și elevii de la Liceul Lazăr Edeleanu la festivitatea de încheiere a anului școlar. In prezența dascălilor care le-au indrumat pasii și a colegilor, pe adolescenți i-a cuprins un amalgam de sentimente. Pe de o parte își doresc cu ardoare să înceapă o nouă etapă din viață, facultatea, și de pe altă parte spun că le va fi dor de colegi și de momentele petrecute împreună.

Indiferent ce facultate vor alege să urmeze și indiferent unde viața le va purta pașii, să nu își uite niciodată originile, acesta a fost sfatul directorului unității de învățământ către proaspeții aboslvenți.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de elevi talentați.

La festivitate au participat și reprezentanți ai autorităților locale care i-au încurajat pe elevi și i-au asigurat de susținere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *