Acasă > Eveniment > Video. Femeie din Constanța, prinsă cu țigări de contrabandă

Video. Femeie din Constanța, prinsă cu țigări de contrabandă

Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au depistat ieri în zona pieței Tomis 3 o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Constanța, care oferea spre vânzare țigări.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta deținea în vederea comercializării nelegale 50 de pachete de țigări fără timbru accizabil.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța și i s-au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006.

”Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze faptele de comerț ilicit la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, transmite Poliția Locală.

Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au depistat ieri în zona pieței Tomis 3 o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Constanța, care oferea spre vânzare țigări.În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta deținea în vederea comercializării nelegale 50 de pachete de țigări fără timbru accizabil.Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța și i s-au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006. Activități de verificare a legalității desfășurării comerțului stradal se vor desfășura în mod sistematic, atât în scopul prevenirii și cât și cel al combaterii încălcării normelor legale în vigoare.Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze faptele de comerț ilicit la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!#PrimariaConstanta#iloveCt

Publicată de Primăria Constanța pe Joi, 3 ianuarie 2019

 

Sursa: Primăria Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *