Acasă > Sport > (VIDEO) Fotbal de calitate cu jucători amatori la Năvodari

(VIDEO) Fotbal de calitate cu jucători amatori la Năvodari

Weekend incarcat la Navodari. Duminica a avut loc cea de-a treia  ediție a competiției “Cupa Prieteniei” la fotbal. Echipele participante sunt alcătuite doar din jucători amatori, care au implinit vârsta de 18 ani. Autoritățile locale au pus la bătaie premii atractive in valoare totală de 35.000 de lei.

Dupa handbal a revenit randul fotbalului. Duminica, in cadrul competitiei  „Cupa prieteniei” , eveniment sportiv dedicat echipelor de jucători amatori, s-a desfasuat etapa a trei-a. Meciurile s-au desfasurat pe terenul secund al Stadionului „Flacara” din Năvodari si a adus pe teren urmatoarele echipe:

Grupe A:PESCARII-CREIERII, STIINTA-GOOD, MIDIA-NON-STOP

Grupa B: UNITED-ATLETIC, INTER –ROM STARS, FAIR PLAY-AMICII

Întrecerile sportive au fost următite de iubitorii sportului cu balonul rotund, iar organiyatorii  competițiie nu uteau lipsi din tribune.

Cupa prietenie la fotbal  este  organizata de Consiliul Local Navodari impreuna cu Primaria Orasului Navodari, iar premiile sunt foarte atractive. Ocupanții locului întâi vor fi răsplătiți cu  9.000 de lei, 7.500 de lei este premiul pentru locul secund, 6.000 de leivor ajunge la cei ce se vor clasa pe locul al treilea, iar 4.500 de lei sunt rezervați locul al patrulea. Organizatorii vor acorda și premii speciale în valoare de  8.000 de lei.

In urma desfasurarii cu succes a acestei competitii autoritatile locale a inititat un proiect ce consta in construirea unei baze sportive moderne, ce va putea fi folosită de toate echipele din Năvodari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *