(VIDEO) Let’s do it, Romania!, campanie de protejare a mediului si in Navodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Primaria orasului Navodari s-a alaturat campaniei nationale de curatenie si protejare a mediului si a organizat o ampla actiune in oras si pe plaja din zona. Au participat aproximativ 500 de voluntari, care raspund de fiecare data unor asemenea actiuni. De data aceasta, s-au alaturat, ca de obicei elevii celor trei institutii de invatamant din oras, dar si o organizatie din domeniu – Mare Nostrum “D” Navodari, un grup de initiativa condus de av. Irina Litcanu. Astfel, elevii navodareni, insotiti de cei 15 membri ai organizatiei, prieteni si vecini din cartierul Depozit din oras au facut curatenie pe plaja din Navodari, dar si in localitate.

La final, numaratoarea a aratat ca au fost stransi peste 200 de saci de gunoi, intreaga activitate fiind una cetateneasca, un mod normal de a proteja mediul.
Facem precizarea ca administratia orasului Navodari nu se afla la prima astfel de actiune prin care este protejat mediul inconjurator, alaturi de reprezentantii autoritatii locale alaturandu-se de fiecare data voluntari, dar si organizatii de profil cu renume.

VEZI VIDEO

2 thoughts on “(VIDEO) Let’s do it, Romania!, campanie de protejare a mediului si in Navodari

  1. Am fost si eu la colectare gunoaielor de pe plaja Navodari.Acum,turisitii pot sa vina la navodari la plaja fara nici o problema.Toata plaja e curatata.Azi reciclam cu folos maine traim snatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *