Video. Matei Nicolae candidează la Primăria Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Matei Nicolae intră în cursa pentru un nou mandat la Primăria Năvodari.

Anunțul candidaturii a fost făcut într-o sesiune video, transmisă în direct pe Facebook, de la sediul Partidului Neamul Românesc.

Fostul edil este convins că cei mai mulți năvodăreni au încredere în el și cunosc lucrurile bune pe care le-a făcut pentru oraș.

Și-ar fi dorit să candideze pentru funcția de primar ca independent, dar a subliniat că are nevoie de un Consiliu Local care să-l ajute, de o echipă de oameni tineri, cu pregătire profesională și dornici să facă lucruri bune în orașul Năvodari.

”Nu candidez împotriva nimănui, candidez pentru orașul Năvodari și pentru cetățenii orașului Năvodari”, a spus Matei Nicolae.

”Matei Nicolae este printre cei mai activi dintre fruntașii Partidului Neamul Românesc,  cel mai important activist al Neamului Românesc de la malul Mării Negre. Fostul, dar și viitorul primar al localității Năvodari, este astăzi un om politic de valoare, unul dintre puținii români care și-a asumat în întregime rolul și sacrificiul care sunt cuprinse în menirea unui intelectual conservator.

Matei Nicolae  este un om implicat în lupta pentru reașezarea Neamului Românesc pe cursul istoric firesc, întru reconstruirea demnității românilor de pretutindeni, a reevaluării sentimentului patriotic și ridicarea acestuia pe primul loc al preocupărilor noastre, ale celor care dorim să revedem România mai mult decât a fost vreodată”, se arată pe pagina de Facebook a Partidului Neamul Românesc.

Acțiunea de strângere de semnături pentru funcția de primar al orașului Năvodari și membri ai Consiliului Județean este desfășurată de Partidul Neamul Românesc doar în această săptămână.

Publicată de Partidul Neamul Romanesc – Organizatia Navodari pe Luni, 10 august 2020

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *