sâmbătă, aprilie 20, 2019
Acasă > Eveniment > Video. Mii de pachete de țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră

Video. Mii de pachete de țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari au descoperit, ieri, peste 82.300 pachete cu țigări de contrabandă, ascunse într-un camion condus de un cetățean bulgar.

”În data de 02.08.2018, în jurul orei 18.00, s-a prezentat în Punctul Comun de Trecere a Frontierei Silistra-Ostrov, pe sensul de intrare în țară, Z.I., în vârstă de 33 de ani, conducând un camion marca DAF, înmatriculat în România, însoțit de P.I., în vârstă de 36 de ani, ambii cetățeni bulgari. Mijlocul de transport era încărcat cu textile din Turcia pentru o societate comercială din Ucraina.

Polițiștii de frontieră români şi bulgari au efectuat un control amănunțit asupra încărcăturii camionului. Având suspiciuni cu privire la marfa transportată s-a solicitat sprijinul lucrătorilor vamali din Bulgaria pentru desigilarea şi deschiderea camionului.

Astfel, în interiorul mijlocului de transport, pe lângă marfa transportată, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la control, cantitatea de 82.320 pachete cu țigări de proveniență R. Moldova.

În cadrul verificărilor preliminare, şoferul a declarat că este angajatul unei firme de transport şi nu avea cunoştinţă despre faptul că în camion sunt ascunse ţigări.

Țigările, în valoare de peste 823.000 lei, au fost ridicate de către autoritatea vamală bulgară, iar în baza acordului româno-bulgar, cazul a fost preluat de către autorităţile de frontieră din R. Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, menționează Poliția de Frontieră.      

Zeci de mii de pachete cu ţigări ascunse într-un camion, descoperite în P.T.F. Ostrov

Zeci de mii de pachete cu ţigări ascunse într-un camion, descoperite în P.T.F. OstrovPoliţiştii de frontieră români şi bulgari au descoperit, cu ocazia controlului comun de frontieră, peste 82.300 pachete cu țigări de contrabandă, ascunse într-un camion condus de un cetățean bulgar.Detalii la https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/i-zeci-de-mii-de-pachete-cu-tigari-ascunse-intrun-camion-descoperite-in-ptf-ostrov-13844.html

Publicată de Garda de Coastă pe Vineri, 3 August 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.