Acasă > Administratie > (VIDEO) Noul drum dintre Năvodari și Ovidiu prinde contur

(VIDEO) Noul drum dintre Năvodari și Ovidiu prinde contur

Pe unele porțiuni șoseaua a fost deja lărgită la patru benzi urmând ca foarte curând întreg drumul județean 226 să fie lățit. Năvodariul se va conecta, astfel, la Autostrada A4, prin nodul rutier din Ovidiu.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere continuă la Năvodari. Lucrările la noul drum care va lega orașul de autostrada A4, prin Ovidiu, avansează în ritm alert. Pe lângă importanța deosebită a conectării Năvodariului la rețeaua națională de autostrăzi și drumuri europene, noua șosea va avea și un impact de interes național. Turiștii care vor dori să ajungă în Stațiunea Mamaia vor avea o nouă alternativă. Lucrările sunt realizate prin extinderea drumului județean 226 și construirea unui tronson nou spre Ovidiu.

În multe porțiuni, drumul este deja lărgit la patru benzi și s-a reușit chiar turnarea primului strat de asfalt. Odată cu lărgirea șoselei vor mai exista și alte beneficii: podul din oraș va fi și el lățit, iar în zona străzii Mării se va construi un pasaj pietonal, urmând să apară și un nou pod, care va trece peste Balta Lumina. Pe o mare parte a drumului vor exista trotuare și piste pentru bicicliști. Proiectul demarat de primarul Nicolae Matei are o valoare de aproximativ 600 de miliarde de lei, bani obținuți din finanțare europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *