Acasă > Administratie > (VIDEO) Opt candidați pentru Primăria Năvodari

(VIDEO) Opt candidați pentru Primăria Năvodari

În toată țara au fost validate listele cu candidații pentru funcțiile de primar, consilieri locali și județeni. La Năvodari, opt candidați se vor înfrunta pentru fotoliul de edil șef. De asemenea, opt partide au depus liste pentru a intra în viitorul Consiliu Local. Există însă și un candidat independent care aspiră la un mandat de consilier local.

Lista celor care își doresc să ocupe funcția de primar a orașului Năvodari a devenit oficială după analizarea contestațiilor. Astfel, pentru frâiele orașului se vor înfrunta opt candidați: din partea Partidului Social Democrat va candida Florin Chelaru, Partidul Mișcarea Populară l-a desemnat candidat pe Daniel Turcu, iar cei de la Alianța Liberalilor și Democraților pe Bogdan Tănase. Din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României candidează Petre Gheorghe, de la Partidul România Unită Marian Cîrnu, Partidul Național Liberal mizează pe Marilena Dragnea, iar de la Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, intră în competiție Dumitru Șuță. Candidat independent va fi Ion Bujgoi. Au existat, totodată, și numeroase contestații și retrageri ale candidaturilor.

Pentru Consiliul Local Orășenesc Năvodari, PSD și ALDE au pe liste 24 de candidați. PMP a rămas cu 22 de candidați,  la fel ca UNPR, iar PRU și PNL au inclus pe liste câte 23 de candidați. Comunitatea Rușilor Lipoveni are 19 aspiranți la mandatele de aleși locali, iar PRM-ul doar 10.În competiția electorală pentru Consiliul Local Năvodari a fost admis și un candidat independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *