Video. Percheziții la Constanța și Năvodari. Polițiștii au găsit țigări de contrabandă, articole vestimentare și parfumuri contrafăcute

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza localităților Constanța și Năvodari, în urma cărora au fost ridicate, în vederea confiscării, 459 pachete de țigări de contrabandă, 53 de parfumuri, 99 de articole vestimentare și diverse sume de bani.

In urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Constanța și Năvodari, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de 459 pachete de țigări de contrabandă, 53 de parfumuri, 99 de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute și suma de 2.700 lei, bunuri care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză sunt cercetați trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *