Video. Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au efectuat 5 percheziții domiciliare, la  persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în locuință, ambele în formă continuată.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că cei 4 tineri, în mod repetat, ar fi procurat, transportat, porționat și comercializat diverse cantități de droguri de mare risc (3-CMC), către consumatori din județul Bistrița-Năsăud, pentru 100 de lei/doză.

Totodată, cu ocazia unor petreceri private, aceștia ar fi oferit, cu titlu gratuit, cantități de drog de mare risc, inclusiv unor minori.

De asemenea, în perioada iulie – august 2023, unul dintre aceștia ar fi pus la dispoziție imobilul în care locuia pentru consumul de droguri.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 4 telefoane mobile, 9 cartele, 2 grindere, mai multe plicuri și bunuri cu urme de substanță pulverulentă de culoare albă și urme de substanțe vegetale de culoare verde oliv.

La data de 16 noiembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 4 persoane bănuite.

În cursul zilei de  17 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor 4 reținuți.

Sursa: Politia Română

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *