Video. Percheziții la traficanții de țigări din Constanța

 •  
 •  
 •  
 •  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, fiind ridicate, în vederea confiscării, peste 90.000 pachete cu ţigări, diverse sume de bani, articole electronice.

De asemenea, au fost indisponibilizate opt autoturisme.

La data de 5 mai 2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au oprit în trafic, în municipiul Constanţa, o autoutilitară în care se aflau doi cetăţeni români, în vârstă de 32 și 52 de ani, domiciliați pe raza judeţului Constanţa, despre care existau date și informații că sunt implicați în activităţi de contrabandă cu țigări.

Deoarece în autovehicul au fost identificate baxuri ce conțineau pachete cu țigări fără marcaje fiscale, bărbații au fost duși la sediul Gărzii de Coastă, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, poliţiştii de frontieră au  pus în aplicare zece mandate de percheziţie domiciliară la mai multe imobile de pe raza judeţului Constanţa, în vederea identificării și a altor cantități de țigarete provenite din contrabandă.

Astfel, în urma efectuării percheziţiilor domiciliare au fost identificate și ridicate în vederea confiscării următoarele bunuri și valori: 91.912 pachete cu ţigări de contrabandă mărcile Palace, Rothmans, Fast, Elegance, Ashima, Marble, Assos, Compliment şi Goldengate, în valoare estimată de 919.120 lei, au fost indisponibilizate opt autoturisme, evaluate la 270.000 lei, articole electronice în valoare de 8.000 lei şi  diferite sume de bani.

Au fost aduse la sediul Gărzii de Coastă cinci persoane, cu vârste cuprinse între 39 și 61 de ani, domiciliate pe raza judeţului Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, ancheta este în curs de desfășurare la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

 

Sursa: Garda de Coastă

One thought on “Video. Percheziții la traficanții de țigări din Constanța

 1. Inceraca si tu…..Un nou proiect: superior si garantat! Oferta sigura: Cariera exceptionala!
  Scopul nostru fierbinte este: bani multi pentru tine! Lucrezi comod, acasa la tine!
  Senzational! Succesul e doar la un pas! original si performant!
  Obtii imediat rezultate!Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *