Tuesday, 25 September 2018
Acasă > Eveniment > Video. Polițiștii de frontieră au descoperit mii de pachete de țigări de contrabandă

Video. Polițiștii de frontieră au descoperit mii de pachete de țigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din Mehedinți au confiscat 5.490 de pachete cu țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 66.000 de lei.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și Infracţionalităţii Transfrontaliere și Compartimentului Sprijin Operativ – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, ocazie cu care a fost oprit în trafic un autoturismul condus de un cetățean român.

În urma verificării autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 5490 de pachete cu ţigări mărcile Marvel, Compliment și Marble, fără marcaje fiscale, iar asupra şoferului maşinii suma de 2063 lei.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare totală de aproximativ 66.000 de lei, autoturismul în cauză și suma de bani au fost indisponibilizate la sediul STPF Mehedinți în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege.

Conducătorul autoturismului a fost prezentat instanţei care a dispus măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 01.07.2018.

Captură impresionantă de țigări de contrabandă realizată de polițiștii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți – Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au confiscat 5490 de pachete cu țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 66.000 de lei care urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din Drobeta Turnu Severin. De asemenea, conducătorul autoturismului a fost prezentat instanţei care a dispus măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Detalii la : http://nub.ro/chx#politiadefrontiera #contrabanda

Publicată de Poliţia de Frontieră Română pe Marţi, 3 Iulie 2018

Sursa: Poliția de Frontieră

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.