Acasă > Administratie > (VIDEO) Primarul Nicolae Matei a inmanat facturile pe zero din luna martie

(VIDEO) Primarul Nicolae Matei a inmanat facturile pe zero din luna martie

Nicolae Matei: “Proiectul ^Ideea mea, norocul tau^ este proiectul meu de suflet si sunt mulţumit că navodarenii au putut face economii serioase in aceasta iarna in propriile bugete”. Extragerile continua si pentru ultima parte a perioadei in care a fost furnizata caldura in aceasta iarna, respectiv pentru jumatate din luna aprilie. 

Primarul oraşului Năvodari a înmânat, in aceasta seara, năvodărenilor câştigători ai proiectului „Ideea mea, norocul tău” din luna martie a.c. facturile gratuite la căldură.

Extragerile pentru luna martie au fost făcute în ultima zi lucrătoare din luna martie, astfel încât să existe inclusiv timpul necesar pentru ca abonaţii sistemului centralizat de încălzire din Năvodari să-şi poată achita facturile, factura achitată la zi fiind una dintre condiţiile de validare a abonatului extras. Astfel, alţi 300 de locuitori ai oraşului Năvodari au fost scutiţi de la plata agentului termic în luna martie, după ce toţi atâţia au fost validaţi în celelalte luni de iarnă.

În tot acest timp, respectiv din ziua extragerii şi până la înmânarea facturilor au fost centralizate toate datele celor câştigători, astfel încât regulamentul stabilit pentru acest proiect de către Comisia de organizare şi desfăşurare – să fie respectat.

La fel ca si in lunile anterioare, primarul Nicolae Matei a fost prezent la eveniment. Emotionat si plin de speranta , edilul Navodariului a tinut sa le multumeasca tuturor celor care l-au sprijinit fiindu-i alaturi in implementarea acestei idei unice la nivel national in orasul pe care il administreaza. „Proiectul Ideea mea, norocul tau este proiectul meu de suflet si sunt mulţumit că navodarenii au putut face economii serioase in aceasta iarna in propriile bugete. Dorinta mea de a va ajuta pe toti locuitorii Navodariului, indiferent de venitul lunar pe care il inregistrati, a fost una necesara si cat se poate de normala din moment ce administratia centrala nu a facut in ultimii ani decat sa taie din orice indemnizatie si buget, din salarii si pensii. La Navodari, eu si echipa mea am alocat bani pentru toti cetatenii, astfel incat bugetele proprii sa suporte cat mai putin masurile anti-criza pe care Guvernul le-a aplicat tuturor romanilor. Voi merge si de acum inainte pe acelasi principiu si sunt convins ca, impreuna vom reusi. Le multumesc celor care m-au ajuta, consilieri, viceprimarul Florin Chelaru, tuturor celor care s-au implicat in proiectele pe care le-am promovat alaturi de dumneavoastra”, a declarat primarul Nicolae Matei.

Amintim că administraţia condusă de Matei a decis ca în această iarnă să pastreze preţul de anul trecut al gigacaloriei, respectiv 150 lei + TVA, adică 186 de lei, ceea ce face ca oraşul Năvodari să aibă unul dintre cele mai mici preţuri la energia termică din ţară, iar proiectul „Ideea mea şi norocul tău” este unic la nivel naţional. De asemenea, se impune să amintim şi că acest proiect vine să completeze intenţia administraţiei locale de a încuraja abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze în următorii doi ani, în caz contrar vor trebui să restituie banii.

AICI AFLATI CASTIGATORII LUNII MARTIE 2012

VEZI VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *