Acasă > Social > (VIDEO) Primii copii sosiți în Tabăra Năvodari

(VIDEO) Primii copii sosiți în Tabăra Năvodari

Un grup de 60 de persoane de la un club sportiv din tara a inaugurat valul de turisti asteptati vara aceasta în Tabăra Delfinul din Năvodari. Reporterii noștrii au vorbit cu personalul angajat și vin cu detalii despre condițiile din tabară dar și despre programul pregatit de organizatori.

Tabăra  Delfinul din Năvodari a primit primul grup de copii. Este vorba de 60 de sportivi care au venit pentru o perioadă de pregătire, dar care vor profita și de vremea bună pentru puțină relaxare și plajă. Angajații taberei s-au pregătit pentru ca toți elevii să fie mulțumiți și să revină la Năvodari.

Este abia începutul pentru că de-a lungul verii vor sosi și alte grupuri de elevi din întreaga țară. Următorul eveniment programat în Tabăra Delfinul este concursul național ,,Alege! Este dreptul tău “  desfășurat în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.  Tot în tabăra din Năvodari, în luna iulie va avea loc și concursul internațional de intepretare Delfinul de Aur, pentru care se anunță o prezență record.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *