(VIDEO) Scandal interminabil în Năvodari, între locatarii unui bloc și proprietarul unui imobil

  •  
  •  
  •  
  •  

Scandal interminabil in Navodari, intre locatarii unui bloc si proprietarul unui imobil in care functioneaza un fast food. Revoltati ca proprietarul vrea sa construiasca si pe spatial ramas liber dintre cladiri, oamenii au iesit in strada fara sa le pese ca terenul este privat și că deținătorul său detine autorizatie de constructie.

Tot scandalul a pornit după ce, spun oamenii, patronul unei shawormerii a început să ridice o terasă pe locul unde ei obisnuiau sa isi parcheze maşinile. Ceea ce nu vor sa recunoasca este faptul ca așa-zisa parcare este, de fapt, proprietate privata, iar patronul a lasat de buna voie oamenii sa se foloseasca de acel loc, fara a percepe vreo taxa.

Intre ciocan si nicovala se afla insa proprietarul fast-food-ului pe care locatarii se razbuna, motivând că galagia clientilor îi deranjează. Ceea ce nu intelege patronul, de origine greacă al shaormeriei, este de ce nimeni nu a facut nici un fel de reclamatie privind existenta fast-food-ului in acel loc, pana in momentul in care s-a anuntat „desfintarea” parcarii. Ba, mai mult, acestia obisnuiesc sa si manance acolo, dar uita voluntar faptul ca atat parcarea, cat si intregul teren, sunt în propietatea privată a altei persoane.

Razboiul a inceput joi seară, cand oamenii au intrat in fast-food abuziv si fara nici un drept, fortand proprietarii sa inchida la ora 22:00, desi aceștia au autorizatie de functionare non-stop.

Dupa ce au vazut toate documentele si s-au convins ca sunt legale, protestatarii au incheiat, spunand concret care le este oful.

Prin oras si in spatiul virtual circula deja o petitie semnata de toti cei care se impotrivesc inchiderii fast-food-ului, pe motiv ca mancarea este foarte buna si ar insemna o pierdere pentru Navodari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *