luni, 28 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Video. Traficanţi de ţigări, urmăriţi de poliţişti. Peste 33.000 de pachete, confiscate

Video. Traficanţi de ţigări, urmăriţi de poliţişti. Peste 33.000 de pachete, confiscate

La data de 15 martie a.c., polițiștii din Galați au organizat o acțiune în Târgu Bujor pentru prinderea în flagrant a unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

La vederea echipajelor de poliție, conducătorii auto ai celor două vehicule ar fi întors brusc cele două autoturisme de teren în care se aflau și ar fi continuat deplasarea, fără a ține cont de semnalele acustice și luminoase folosite pentru oprirea lor.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestora și, după aproximativ 15 km, autoturismele în cauză au intrat pe un drum forestier. La scurt timp, au fost depistați șoferii acestora, doi bărbați, de 28 de ani, respectiv de 31 de ani, din Oancea și Slobozia – Conachi.

În zona pădurii „Botul Chiscului”, din extravilanul comunei Băneasa, polițiștii au descoperit abandonate, în mai mulți saci și cutii din carton, peste 33.000 de pachete țigarete, diverse mărci, fără timbru de acciză.

Țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind, în cauză, un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

La activități au participat și jandarmi.

Sursa: Comunicat Politia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *