miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Eveniment > (VIDEO) Trei tineri din Constanța vă cer ajutorul pentru a putea participa la aventura vieții lor

(VIDEO) Trei tineri din Constanța vă cer ajutorul pentru a putea participa la aventura vieții lor

Remus, Mihai și Mihuț au fost elevi ai Colegiului Național ”Mircea cel Bătrân”, iar în prezent sunt studenți în București. Cei trei participă la un concurs organizat de o companie care produce băuturi energizante. Premiul pentru care cei trei se bat este o excursie de o săptămână prin Europa, doar că aceasta nu este una all inclusive. Ei vor pleca fără bani și telefoane, singura monedă de schimb fiind dozele cu energizant.

”În momentul în care vom fi selectați, vom primi câte 24 de doze în fiecare zi, timp de 7 zile. Fie vom face autostopul, fie vom încerca să călătorim cu trenul. Ni se va da un smartphone cu ajutorul căruia vom încărca aventurile noastre din fiecare zi”

Ne povestește Remus, cel care a trimis un mail pe adresa redacției noastre. La acest concurs participă tineri din întreaga lume, însă doar câțiva vor fi selectați pentru a merge în călătorie, iar cei care vor să se înscrie trebuie să încarce un filmuleț pe site-ul competiției. Așa au aflat și constănțenii noștri de concurs. Toți trei sunt pasionați de călătorii și se află în căutarea aventurilor, așa că nu au mai stat pe gânduri și au format echipa Slightly-Bearded Bros. Au realizat un filmuleț amuzant în care au reușit să arate că unui călător îi șade bine unde altundeva dacă nu pe drum, l-au urcat pe pagina de concurs, iar voturile nu au întârziat să apară. Din România vor fi selectate doar patru ehipe, iar Remus, Mihai și Mihuț sunt, momentan, pe locul 6 cu peste 2.400 de voturi, și au nevoie, în continuare de susținerea voastră. Cei trei prieteni mai au timp până pe 25 februarie să convingă oamenii că merită să plece în călătorie în jurul Europei. Dacă vreți să îi ajutați pe cei trei constănțeni, puteți să le acordați un vot accesând link-ul de pe site-ul cometiției.

https://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/applications/6488/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *