(VIDEO) Ziua Internațională a Cărții a fost sărbătorită la Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Micuții de la grădinița Lumea Florilor din Năvodari au sărbătorit Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret. Micuții au ascultat povești, au spus poezii și ghicitori, dar au și cântat alături de doamnele educatoare. Evenimentul a avut loc în foaierul Casei de Cultură din oraș.

Ziua internațională a cărților pentru copii este marcată, în fiecare an, la 2 aprilie, cu scopul de a transmite copiilor plăcerea lecturii. Cum un astfel de eveniment nu putea trece fără să fie marcat în vreun fel, copiii de la Grădinița Lumea Florilor din Năvodari, împreună cu doamnele educatoare, au ales să celebreze aceast eveniment prin activități care au în atenție cărțile.

Celor mici le este insuflată dragostea pentru cărți și lectură încă de la grădiniță. La vârsta lor, este important ca adulții să le citească cât mai mullte povești pentru că așa le este stimulată imaginația.

Genul acesta de activități îi încântă atât pe cei mici, cât și pe părinții, care salută astfel de inițiative și sunt alături de cei care au grijă de educația copiilor lor.

Pe 23 aprilie este sărbătorită Ziua Internațională a Bibliotecarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *