Acasă > Eveniment > Viitori ofiţeri cu funcţie de conducere în Poliţia din Germania, în vizită de studiu la Poliţia Română

Viitori ofiţeri cu funcţie de conducere în Poliţia din Germania, în vizită de studiu la Poliţia Română

Astăzi, 12 studenți ai Academiei de Poliție din Germania, viitori șefi ai unităților de poliție, au făcut o vizită de studiu la sediul Inspectoratului General al Poliției Române.

În cadrul întâlnirii, specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române le-au arătat colegilor din Germania cele mai eficiente instrumente folosite în lupta împotriva criminalității.

De asemenea, polițiștii români le-au prezentat celor din Germania o parte din cazuistica relevantă în combaterea criminalității judiciare și a celei organizate.

Membrii delegației străine le-au mulțumit specialiștilor Poliției Române pentru primire și pentru informațiile și expertiza transmise la întâlnire.

Tot astăzi, studenții Academiei de Poliție din Germania vizitează o secție de poliție din București și dispeceratul Poliției Capitalei pentru a vedea cum acționează polițiștii români în acțiunile de prindere a infractorilor și în cazurile de intervenții la apelurile de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *