Acasă > Social > Viitorii jandarmi se pregătesc la Constanța

Viitorii jandarmi se pregătesc la Constanța

Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța anunță că 11 elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani au început un stagiu de practică la Constanța.

Până pe 31 august, viitorii jandarmi se vor pregăti alături de reprezentanții I.J.J. Constanţa, astfel încât să deprindă noţiunile teoretice şi practice prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.
”Succes şi vă aşteptăm în echipa noastră după absolvirea cursurilor!”, se arată într-un mesaj al Jandarmeriei Constanța transmis celor 11 tineri.

Scopul acestui stagiu de practică îl constituie aprofundarea cunoştinţelor teoretice obţinute în cursul anului de învăţământ, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona alături de colegii lor, în cadrul dispozitivelor specifice.

La sfârşitul celor patru luni, elevii vor fi evaluaţi cu privire la întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii constănţeni.

Cei 11 tineri speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă şi eficientă, iar la absolvirea cursurilor îşi doresc fie repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.