Acasă > Sport > Viitorul Constanța este noua campioană națională la juniori A

Viitorul Constanța este noua campioană națională la juniori A

În finala disputată la Buftea, elevii antrenorului Cristian Cămui au învins cu scorul de 1-0 pe Dinamo București, după un meci echilibrat, în care dobrogenii au fost cei mai buni. Pentru formația Academiei Hagi s-a încheiat cu succes un ciclu, jucătorii fiind de acum seniori.

„A fost o victorie frumoasă, venită în urma unui an greu, cu multă muncă. E împlinirea unui an de muncă. Cu atât mai meritor este că am jucat contra unui adversar puternic, încurajat de un public gălăgios. Una peste alta, suntem mulțumiți pentru ceea ce am realizat. Se muncește mult, încercăm să creștem acești copii minunați, ca de la zi la zi să devină cât mai buni fotbaliști”, a declarat Cristian Cămui, antrenorul echipei Viitorul Constanța.

Golul victoriei a fost marcat de Târnovan, în minutul 82, la o acțiune creată de Mitriță, moment în care formația dobrogeană evolua cu un om în minus, după eliminarea lui Bogdan Vasile. Este al doilea an consecutiv, când titlul de campioană, la această categorie de vârstă poposește la malul mării. O bună parte dintre componenții acestei echipe se vor alinia miercuri, la primul fluier al antrenorului de la echipa mare, Cătălin Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *