duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Sport > Viitorul, sub zodia egalului

Viitorul, sub zodia egalului

Viitorul Constanța și Steaua București au terminat la egalitate partidele disputate sâmbătă seara în Liga I. Scorul a fost identic în ambele meciuri, 1-1, partide în care canicula a avut un cuvânt greu de spus în exprimarea fotbaliștilor pe teren.

Viitorul Constanța a remizat pe teren propriu cu Dinamo București, scor 1-1, în etapa a 3-a a Ligii I de fotbal.  Viitorul a punctat prin Răzvan Marin, în debutul reprizei secunde (minutul 47), și a condus până în minutul 79, când Patrick Petre, a adus egalarea, la mai puțin de zece minute de la intrarea în joc. Răzvan Marin este fiul lui Petre Marin, iar Patrick Petre, fiul lui Florentin Petre.

Cele două echipe sunt neînvinse în actualul sezon. Dinamo a urcat provizoriu pe locul 2, cu 5 puncte (o victorie, două remize), cu un atac modest, doar două goluri marcare, apărarea primind însă un singur gol. Viitorul, pe locul 6, are 3 puncte, obținute din tot atâtea remize, golaverajul echipei fiind 5-5.

În celălalt meci de sâmbătă seara, dintre Steaua București și CFR Cluj s-a înregistrat același rezultat 1-1. Campioana, care a aliniat o echipă complet diferită de meciul cu AS Trencin, Mirel Rădoi menajând mai mulți jucători de bază, a fost condusă din minutul 16, când a marcat Tiago Lopes. Steliștii au revenit după pauză și au egalat prin Alexandru Tudorie (57), din centrarea haitianului Alcenat, la prima sa acțiune după intrarea pe teren.

Steaua a forțat golul victoriei, dar Mihai Mincă și-a salvat echipa pe final, la mingea expediată cu capul de Alin Toșca, pentru ca în prelungiri oaspeții să fie aproape să dea lovitura decisivă, dar Vitor Bruno a șutat în vinclul porții lui Florin Niță. Și Steaua a avut o bară, în chiar minutul doi, când Mincă a respins în bară mingea trimisă de Ionuț Neagu.

În fața a circa 5.000 de spectatori, la Steaua au debutat în acest meci Cătălin Carp (transferat de la CFR Cluj) și Jean Sony Alcenat.

Steaua nu are nicio victorie pe teren propriu în acest sezon, remizând cu Petrolul și CFR în campionat și pierzând cu AS Trencin (2-3), în preliminariile Champions League.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *