Viscolul a luat patru vieți: două gravide au decedat în ambulanțe

  •  
  •  
  •  
  •  

Vreme de mai multe ore, o ambulanță a încearcat să ajungă la o gravidă care era pe punctul de a naște. O șenilată și o ambulanță au reuşit să ajungă la femeie, undeva în judeţul Vaslui. Grvida a fost preluată în ambulanţă, însă nu a reuşit să ajungă în sigurnţă la destinaţie. Ambulanţa în care se afla a rămas de mai multe ori blocată în nămeţi.
Femeia avea 25 de ani și era din comuna Deleni, județul Vaslui. Ea era în stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvată.La fața locului a fost trimisă o ambulanță specială, au fost făcute toate manevrele de resuscitare, dar tânăra nu a mai putut fi salvată. Ambulanța 4×4 a rămas înzăpezită în localitatea Bulboaca, relatează EVZ.ro.

O altă gravidă, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Ostrov, judeţul Tulcea a murit în ambulanţă în drum spre spitalul judeţean Constanţa. Acest lucru a fost confirmat de directorul Serviciului de Ambulanţă Tulcea, dar şi de Secretarul de Stat Raed Arafat. Tânăra din Ostrov, judeţul Tulcea era însărcinată în luna a opta şi avea eclampsie, a declarat Raed Arafat.
Ambulanţa în care se afla s-a înzăpezit pe drumul dintre Tulcea şi Constanţa, undeva în dreptul localităţii Cogealac. În timpul transportului, tânăra, care avea o sarcină complicată, a intrat în stop cardio-respirator, aceasta fiind resuscitată de echipajul de pe ambulanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *