vineri, 25 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Vizită a unei delegaţii din Turcia la CCINA Constanţa

Vizită a unei delegaţii din Turcia la CCINA Constanţa

Ion Dănuţ Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, a primit, luni, vizita delegaţiei din Beylikdüzü, Turcia. Grupul, compus din opt reprezentanţi ai municipalităţii, a fost condus de Ekrem Imamoğlu, primarul din Beylikdüzü.

În vizita la CCINA, delegaţia din Turcia a fost însoţită de Sezen Leventoğlu, ataşatul comercial al Republicii Turcia la Constanţa, şi de reprezentanţi ai comunităţii musulmane constănţene. Ion Dănuţ Jugănaru a prezentat sistemul camerelor de comerţ din România, dar şi activitatea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, specificând faptul că o preocupare importantă este atragerea de investitori străini în judeţ.

Printre subiectele abordate mai amintim oportunităţile de afaceri din judeţul Constanţa, Portul Constanţa, care are o importanţă deosebită atât ca port maritim, cât şi ca port fluvial. Directorul CCINA a promis delegaţiei aflate în vizită că se va implica şi pe viitor în atragerea de investitori din Republica Turcia în judeţul Constanţa, dar şi în organizarea comună a unor expoziţii, parteneriate şi întâlniri bilaterale B2B între firme constănţene şi societăţi din Turcia. În acest sens, Jugănaru a lansat invitaţia ca reprezentanţii municipalităţii din Beylikdüzü să se reîntoarcă la Constanţa cu o delegaţie de oameni de afaceri turci, pentru stabilirea de contacte şi găsirea de parteneri în rândul companiilor constănţene. Întrevederea s-a încheiat cu exprimarea reciprocă a deschiderii şi disponibilităţii pentru o colaborare eficientă pe viitor.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *