Acasă > Monden > Vlad Zamfirescu, îndrăgostit fără speranţă în filmul “Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob

Vlad Zamfirescu, îndrăgostit fără speranţă în filmul “Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob

Actorul Vlad Zamfirescu, cunoscut publicului din România pentru rolurile sale din teatru şi film, revine pe marile ecrane, pe 27 noiembrie, în filmul “Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob, unde interpretează rolul unui “om cinstit”, îndrăgostit fără speranţă.

Personajul pe care îl interpretează Vlad Zamfirescu, Robert, este şeful Apriliei (Raluca Aprodu), de care acesta este îndrăgostit.

Plin de bune intenţii, el înţelege că Aprilia este – la rândul ei – îndrăgostită de altcineva şi îşi ascunde sentimentele, încercând să o atragă pe aceasta, oferindu-i o viaţă mai comodă decât cea pe care o trăieşte.

“Pe mine m-a atras personajul lui Robert pentru că este un om cinstit, un om care înţelege lucrurile aşa cum sunt. Este îndrăgostit de Aprilia, dar nu are nici o şansă, iar ea nu îl vede. Ce m-a atras este felul lui de a înţelege că, uneori, aşa e viaţa. Cât de tare ne-am da noi peste cap, persoana pe care o iubim poate să nu fie alături de noi, să iubească pe altcineva”, spune Vlad Zamfirescu despre personajul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *