sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Acasă > Sport > Vocea antrenorilor: rezultat echitabil!

Vocea antrenorilor: rezultat echitabil!

Rezultatul de egalitate obţinut la Suceava, 2-2 cu Rapid CFR, menţine aura de invincibilitate a echipei din Năvodari, Săgeata împărţind şefia clasamentului seriei est a ligii secunde cu Academica Piteşti, ambele având câte 10 puncte. Antrenorul Cătălin Anghel a recunoscut că rezultatul este unul echitabil, ambele echipe având şansa de a obţine cele trei puncte.

„Normal am venit să câștigăm. Știam că întâlnim o echipă bună, o echipă care are jucători cu experiență în divizia A, jucători talentați.” a declarat Cătălin Anghel, antrenor principal Săgeata Năvodari.

Tehnicianul echipei dobrogene a avut cuvinte de laudă şi pentru publicul sucevean, venit în număr mare, aproximativ 35000 de spectatori, să încurajeze echipa bucovineană.

„A fost puțin lentă și am lăsat echipa adversă să mute ușor, de aceea nu ne-am creat mai multe ocazii. Cred că este un rezultat echitabil, pentru că spre final atât noi cât și Suceava am avut numeroase ocazii pentru a marca.” a afirmat Cătălin Anghel, antrenor principal Săgeata Năvodari.

De cealaltă parte, antrenorul gazdelor, Bogdan Tudoreanu, s-a declarat mulţumit de rezultat, în condiţiile în care consideră echipa din Năvodari drept cea mai puternică din serie.

„Cred că am făcut un joc bun, băieții s-au dăruit, au făcut efort mult. Au întâlnit o echipă bună și vreau să-i felicit pe această cale pentru efortul depus și rezultatul obținut. Ne-am fi dorit toate cele 3 puncte însă nu cred că vor fi echipe care vor face multe puncte cu Săgeata, pentru că este principala candidată la promovare.” a declarat Bogdan Tudoreanu, antrenor principal Rapid CFR Suceava.

Totuşi, antrenorul echipei sucevene a acuzat arbitrajul brigăzii conduse de mureşanul Florin Andrei.

„În a doua repriză le-a dat un plus lor.” a precizat Bogdan Tudoreanu – antrenor principal Rapid CFR Suceava

În etapa viitoare, Săgeata Năvodari primeşte vizita celor de la SC Bacău, sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 11.00, pe stadionul Flacăra.

Redactor: Paul Alexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *