Acasă > Eveniment > Week-end plin de accidente, la Constanţa

Week-end plin de accidente, la Constanţa

Accidente de circulaţie pe bandă rulantă, în Constanţa, week-end-ul trecut. 

O tragedie rutieră a avut loc, sâmbătă seara, în localitatea Eforie Nord. Un bărbat în vârstă de 62 de ani a traversat strada prin loc nepermis, fiind lovit de o maşină care circula regulamentar, vizibilitatea fiind redusă din cauza ceţii. În urma impactului, pietonul a murit.

Un alt accident rutier s-a petrecut, tot sâmbătă, în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis, aproape de intersecţia de la Tomis III.

O bătrână a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, dar a fost lovită de un autoturism condus regulamentar. În urma impactului, şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a lovit din lateral, succesiv, două autobuze ale RATC, oprite în staţie, care au fost avariate foarte uşor. Niciun călător nu a fost rănit în urma coliziunii.

Nici bătrâna accidentată, în vârstă de 73 de ani, nu a suferit răni grave, aceasta refuzând să fie transportată la spital.

Nici ziua de duminică nu a fost lipsită de accidente rutiere.

Un şofer de 73 de ani, din Constanţa, conducea un autoturism marca Daewoo, pe strada Făgetului, dinspre strada Ion Andreescu, către Primăverii. În momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 171, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, constănţeanul a suferit răni uşoare, fiind totuşi în afara oricărui pericol.

Răni uşoare a suferit şi o femeie în vârstă de 57 de ani, din Constanţa, care a căzut din autobuz! Incidentul s-a petrecut după ce conducătorul auto a uitat să închidă uşile mijlocului de transport.

„Un şofer de 40 ani a condus autobuzul marca MAZ, pe bulevardul Tomis, pe banda 2, dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu şi, ajungând în staţia Boema, a oprit pentru îmbarcare-debarcare călători, iar când s-a pus în mişcare, nu a închis uşile autobuzului, moment în care pasagera din autobuz, în vârstă de 57 de ani, din Constanţa, s-a dezechilibrat şi a căzut prin uşa din faţă a autobuzului”, explică poliţiştii constănţeni. În urma incidentului, pasagera a suferit răni superficiale.

Sursa: cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *