luni, 10 august 2020
Acasă > Politica > Zanfir Iorguş şi-a depus candidatura la Primăria Mangalia

Zanfir Iorguş şi-a depus candidatura la Primăria Mangalia

În urmă cu câteva momente, Zanfir Iorguş şi-a depus candidatura pentru Primăria Mangalia. El va candida ca independent, însă va avea susţinerea ALDE. La rndul lui, va susţine lista de consilieri ALDE Mangalia. 

„Astăzi, Mangalia si-a lansat candidatul. Dacă acum patru ani şefii partidelor politice de la Constanta, prin negocieri subterane si aranjamente împotriva voinţei cetăţenilor din Mangalia, şi-au numit primarul lor, transformând Mangalia într-o colonie a Constanţei, astăzi, prin candidatura mea ca independent, dau posibilitatea cetăţenilor Mangaliei să fie partidul meu şi împreună să recâştigam independenţa oraşului faţă de interesele celor din Constanţa. Timpul jumătăţilor de măsură a trecut. Am construit multe proiecte frumoase pentru Mangalia şi tot împreună putem readuce mândria de a fi cetatea acestui oraş”, a declarat Zanfir Iorguş.

La rândul lor, reprezentanţii PSD au transmis un comunicat de presă

„A fost impus principiul ca oricine are un dosar penal în instanţă sau în lucru la DNA nu poate candida pe listele PSD, nici la funcţia de primar, nici la funcţia de consilier. Ca atare, a fost exclus din lista de candidaţi domnul Zanfir Iorguş. Această excludere a atras plecarea din partid a unor membri PSD care nu au fost de acord cu acest principiu”, se spune în documentul transmis de PSD Constanţa.

Sursa: cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *