Zbor estival pe ruta Satu Mare-Constanța. Tarife de la 34 de euro

Compania TAROM redeschide din 18 iunie 2019 ruta estivală Satu Mare – Constanţa.

“TAROM oferă pasagerilor săi posibilitatea de a călători spre litoralul Mării Negre cu tarife pornind de la 34 de euro pentru un zbor dus Satu Mare – Constanţa, 38 de euro pentru un zbor dus Constanţa – Satu Mare, respectiv de la 59 de euro pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

Redeschiderea acestei curse este rezultatul eforturilor întreprinse de către managementul companiei TAROM pentru dinamizarea reţelei de rute şi reprezintă atingerea unui alt obiectiv important ce vizează destinaţiile cu potenţial pentru pasagerii români din Transilvania şi Dobrogea”, se arată într-un comunicat al operatorului aerian.

TAROM mai precizează că vine în întâmpinarea nevoilor de mobilitate şi a cererii primite din partea pieţei naţionale pentru conectarea cu litoralul Mării Negre.

Astfel, în intervalul 18 iunie 2019 – 20 septembrie 2019, această cursă urmează a fi efectuată în zilele de marţi şi vineri şi va avea următorul program de operare: decolare la orele 9:10 din Satu Mare şi aterizare la orele 10:50 în Constanţa şi decolare la orele 11:15 din Constanţa şi aterizare în Satu Marea la orele 12:55.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare şi pot fi deja achiziţionate de pe site-ul TAROM.

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, dar şi de catering la bord, însoţit de răcoritoare şi ceai sau cafea.

Sursa: TAROM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *