duminică, 9 august 2020
Acasă > Administratie > Zeci de milioane de lei, investite la Năvodari. Rețea de apă și drumuri asfaltate în cartierul pentru tineri

Zeci de milioane de lei, investite la Năvodari. Rețea de apă și drumuri asfaltate în cartierul pentru tineri

Primarul Florin Chelaru a anunțat, astăzi, că peste 30 de milioane de lei vor fi investite în cartierul de locuințe pentru tineri din Năvodari.

În această zonă vor fi realizate o rețea de alimentare cu apă și una de canalizare și vor fi amenajate și asfaltate drumurile.

”Astăzi, am semnat, la invitația domnului secretar de stat Adrian Gâdea și a subsecretarului de stat Marcel Alexandru Stoica – contractul de finanțare pentru ,,Echipare tehnico-edilitară și asfaltare tramă stradală zona Midia-Sat”.

Investiția se ridică la o valoare totală de 30.161.328,64 RON și presupune execuția, în cartierul de locuințe pentru tineri, a unei rețele de canalizare de aproximativ 6,8 km – canalizare menajeră în toată zona, execuția rețelei de alimentare cu apă pentru tot cartierul aprox. 6,99 km. de rețea, precum și amenajarea și asfaltarea de drumuri în lungime de aproximativ 7 km de străzi la finalul proiectului”, a postat primarul Florin Chelaru pe pagina sa de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *