sâmbătă, mai 25, 2019
Acasă > Social > Zeci de persoane au șansa să nu mai depindă de alții pentru a se deplasa!

Zeci de persoane au șansa să nu mai depindă de alții pentru a se deplasa!

După ce mai mulți ani la rând s-au simțit neputincioși și au fost nevoiți să apeleze la cei apropiați pentru a se deplasa măcar 5 metri din cauza handicapului de care suferă, iată că Fundația Portul Speranța, cu sprijinul Asistenței Sociale au venit în ajutorul lor cu cărucioare special realizate pentru handicapul de care suferă. În județul Constanța se numără peste 30 de beneficiari, iar din orașul Năvodari sunt 17. Carucioarele le-au fost oferite sâmbătă la Biserica Baptistă din oraș.

“Cele 17 persoane, beneficiare ale cărucioarelor sunt de aici din Năvodari, aduse de Asistența Socială din Năvodari și ne bucurăm că putem să ajutăm și alte persoane din județ, din Constanța, din Mangalia. Cărucioarele sunt deja planificate, se iau specificațiile bolnavului și se dau fiecărei persoane cu nevoile specifice”, a spus Victor Stănescu, pastor Biserica Baptistă.

Pentru cei mai mulți dintre ei, acest mijloc de transport este biletul pentru independență. În orașul Năvodari, aceeași fundație a mai acordat și anul trecut cărucioare persoanelor nevoiașe. Acestea sunt aduse din Statele Unite ale Americii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.