vineri, ianuarie 24, 2020
Acasă > Politica > Zi plină pentru politicienii Partidului Poporului Dan Diaconescu, filiala Constanţa

Zi plină pentru politicienii Partidului Poporului Dan Diaconescu, filiala Constanţa

Reprezentanţii formaţiunii politice s-au întîlnit sâmbătă cu aleşii locali şi preşedinţii organizaţiilor din judeţ pentru a dezbate problemele cu care se confruntă. Subiectele de discutie au vizat strategii pentru o mai bună colaborare, atît în interiorul partidului, cît şi cu celelalte formaţiuni politice.

Prim vicepreședintele Organizației Județene PP-DD Constanța, Marian Vasiliev, a declarat că este o întâlnire periodică pe care o fac cu aleşii locali şi cu preşedinţii organizaţiilor locale din teritoriu. Se întâlnesc pentru a şti mult mai bine probleme pe care le au, cu care se confruntă şi astfel încearcă să evite şi disiunsiunile în interior, care sunt inerente în orice organizaţie.

Un subiect fierbinte de pe ordinea de zi l-a constituit pregătirea pentru cursa electorală.

Tot Marian Vasiliev, prim vicepreședintele Organizației Județene PP-DD Constanța, a mai spus că  se are în vedere, în primul rând stabilirea unei strategii de precampanie, pentru că se pregătesc de campania electorală la generale şi deja sunt primii paşi pe care-i face în această organizare.

În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost ales şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PP-DD, în persoana lui Marian Vasiliev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *