duminică, septembrie 22, 2019
Acasă > Eveniment > Zilele oraşului Năvodari, petrecere şi voie bună!

Zilele oraşului Năvodari, petrecere şi voie bună!

Năvodărenii, dar şi turiştii cazaţi în zonă, au arătat încă odată că ştiu să se distreze, în cele trei zile în care a fost sărbătorit oraşul.
A avut şi cine să-i antreneze! Stadionul „Flacăra“ a fost gazda unor concerte de zile mari. Astfel, la Zilele oraşului Năvodari au urcat pe scenă, vineri, Ana – Maria Cîrnu, Cristina Muşat, George Călin şi Formaţia „President“, Formaţia „Hai Noroc“, Gelu Voicu şi Taraful Lăutarii din Teleorman, Kătălin de la Buzău şi Kristiana. Cireaşa de pe tort, Anda Adam!

Sâmbătă, Alex Velea şi Mihai Trăistariu au fost cei responsabili cu atmosfera, în Năvodari. Înaintea acestora au urcat pe scenă Denisa Lucan, Loreta Cazacu, Formaţia „Perla Mării“, Liliana Bărăscu, Ion Drăgan, Laura Vass şi Damany.
Duminică, ultima zi de sărbă-toare, dar nu cea din urmă, a fost poate şi cea mai… distractivă. În rândul celor care au încântat năvodărenii s-au numărat şi Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Radu Pietreanu şi Lele cu Sasha. Alături de ei, Ovidiu Lipan Ţăndărică, cu Formaţia 10 Prăjini şi Stelu Enache.
Sursa:CugetLiber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *