Tuesday, 18 September 2018
Acasă > Social > Ziua Constanței. Paradă pe străzile orașului

Ziua Constanței. Paradă pe străzile orașului

Primăria Constanța anunță că astăzi, 21 mai, de Ziua Constanței, pe străzile din municipiu va defila o paradă impresionantă, la care vor participa peste două mii de elevi, liceeni, studenți, sportivi, structuri militare, inclusiv jandarmi călare sau militari britanici și americani.

Parada va pleca la ora 16:00 de la Sala Sporturilor și va ajunge până în Piața Ovidiu.
Pentru ca toate evenimentele să se desfășoare în cele mai bune condiții,  de la ora 14:00, se va restricționa parțial și temporar zona de deplasare de pe str. Mircea cel Bătrân cuprinsă între străzile Smârdan și Decebal, pentru a permite oprirea autobuzelor care vor transporta participanții la paradă.

Începând cu ora 15:15 se va închide total circulația pe bd. Tomis, traseul de desfășurare al paradei, cuprins între zona Capitol și piața Ovidiu. De asemenea, va fi oprită circulația la intersecția b-dului Tomis cu str. Traian, respectiv intersecția b-dului Tomis cu bd. Ferdinand, fapt care va conduce la întârzieri ale mijloacelor de transport în comun de aproximativ 10-15 minute.
Pentru buna desfășurare a circulației se recomandă evitarea zonelor respective, iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții, cum ar fi:
-str. Mircea cel Bătrân cu b-dul Mamaia;
-str. Răscoala 1907 cu b-dul Mamaia;
-str. Mihai Viteazu cu b-dul Mamaia;
-str. Mihai Viteazu cu b-dul Ferdinand;
-str. Mihai Viteazu cu str. Traian;
-str. Traian cu str. Termele Romane;
-str. Răscoala 1907 cu b-dul Ferdinand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.