sâmbătă, 8 august 2020
Acasă > Eveniment > Ziua cutitarilor, la Navodari

Ziua cutitarilor, la Navodari

Doua femei din Navodari au ajuns la spital dupa ce au fost atacate de consortii lor cu un cutit

Suspectii au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva

Consumul excesiv de alcool combinat cu gelozia s-a dovedit a fi o arma deosebit de periculoasa pentru doua familii din Navodari. In ambele cazuri cele care au avut de suferit au fost femeile care au ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru a li se acorda ingrijiri medicale de specialitate. Coincidenta sau nu, ambele cazuri s-au petrecut sambata, in jurul orei 14.00 la Navodari. In primul caz, Ali Amdi, de 63 de ani, domiciliat in cartierul Midia Sat, din Navodari, si-a lovit fara mila consoarta, Steliana Peicu, de 58 de ani, din Constanta. Cu mintea intunecata de aburii alcolului, individul orbit de gelozie s-a aruncat asupra femeii, careia i-a aplicat o lovitura cu un cutit in abdomen. Fara sa-i pese catusi de putin de soarta femeii care sangera abundent, sexagenarul a tarat-o pe aceasta in strada, unde a abandonat-o intr-o balta de sange. Norocul ei a fost ca prin zona a trecut un paznic care i-a auzit gemetele si a chemat imediat o ambulanta. Victima a fost transportata la spital, unde i-au fost acordate primele ingrijiri si a ramas internata sub supraveghere de specialitate. Vecinii celor doi le-au spus oamenilor legii ca in locuinta acestora au loc frecvent certuri si scandaluri, de cele mai multe ori acestea pornind de la consumul excesiv de alcool. Nimeni nu se astepta insa ca barbatul, ajuns la 63 de ani, sa ia un cutit si sa-si injunghie concubina.

La doar cateva minute de la producerea acestui incident, un alt eveniment similar a fost anuntat prin Numarul Unic de Urgenta 112 la Politie. Mai exact, oamenii legii erau solicitati tot in Navodari, de data aceasta in cartierul Mamaia Nord, unde un barbat si-a lovit sotia cu un cutit in cap. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca si in acest caz scandalul intre cei doi soti a pornit de la consumul excesiv de alcool, condimentat cu gelozie. Suparat ca sotia nu recunoaste ca ar avea o alta relatie, Nicolae Dragomir, de 58 de ani, a luat un cutit si a lovit-o pe femeie in cap. Mariana Dragomir a ajuns cu o ambulanta la spital, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale.

Atat Nicolae Dragomir, cat si Ali Amdi au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, fiind depusi in Arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta. Potrivit anchetatorilor, suspectii urmeaza sa fie prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Pentru moment, cei doi sunt acuzati de vatamare corporala, dar in functie de raportul medico-legal si de numarul zilelor de ingrijiri medicale de care vor avea nevoie victimele, procurorii urmeaza sa stabileasca incadrarile juridice ale faptelor.

Sursa: www.observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *