Ziua Eroilor la Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Sărbătoarea dedicată eroilor neamului nu a trecut neobservată la Năvodari. În faţa monumentului din centrul oraşului a avut loc o ceremonie solemnă. Preoţii au oficiat o slujbă în cinstea apărătorilor patriei, iar primarul Nicolae Matei alături de ceilalţi reprezentanţi ai autorităţilor locale au depus coroane cu flori.

Ziua eroilor a fost marcată la Năvodari printr-o ceremonie care a avut loc în centrul oraşului, la monumentul dedicat celor care s-au jertfit pentru ţară. La eveniment au participat şi autorităţi locale.  Momentul solemn a început printr-o slujbă de pomenire oficiată de un sobor de preoţi.

“Este bine să comemorăm toți eroii neamului, care au făcut ca astăzi să fim aici, să ne numim români și să putem să vorbim limba română. Este bine pentru că neamul românesc are nevoie și astăzi de eroi. Azi avem nevoie de eroi, când frații noștri de peste Prut strigă cu disperare, către patria-mamă, Unitate, și actualii noștri conducători au privirile și gândurile îndreptate mai mult spre Bruxelles decât spre românii noștri”, a afirmat Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.

Reprezentanţii Primariei au depus apoi coroane cu flori la monumentul închinat eroilor. Cu această ocazie, elevii şcolii George Enescu din Năvodari au pregătit un program special .

Redactor: Bogdan Bolojan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *