sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Acasă > Ultima ora > Ziua Marinei cu Traian Băsescu la Constanţa şi cu Victor Ponta la Putna

Ziua Marinei cu Traian Băsescu la Constanţa şi cu Victor Ponta la Putna

Statul Major al Forţelor Navale pregăteşte pentru mâine, de Ziua Marinei, festivităţi militare şi exerciţii demonstative care se vor desfăşura pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa.
Deşi organizatorii au trimis invitaţii atât la  Preşedinţie, cât şi la Guvern şi Parlament, puţine au fost confirmate. Militarii dau ca sigură doar  prezenţa ministrului Apărării, Mircea Duşa şi a câtorva parlamentari USL. Foarte posibilă este însă apariţia preşedintelui Traian Băsescu, aflat deja la Neptun pentru a urma cursurile de reînoire a brevetului de comandant de navă. „ Nu este exclus să ne onoreze invitaţia mai ales că nu a mai fost la Ziua Marinei de acum trei ani „ spun surse militare. Din partea premierului Victor Ponta, care nu a fost nici anul trecut, nu există confirmare că ar veni la festivităţi.
Din informaţiile obţinute de EVZ, şeful guvernului preferă să petreacă  ziua Sfintei Marii la Putna, unde forţele de ordine au intrat deja în dispozitiv. Este însă posibil ca premierul să vină la Neptun  în weekend, când la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este aşteptat să  participe sâmbătă, la un eveniment festiv legat de redeschiderea Hergheliei Mangalia. Nici Nicuşor Constantinescu nu vine la festivităţile de Ziua Marinei. Însă primarul Radu Mazăre a anunţat: “Eu merg”.

Sursa: EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *