luni, februarie 24, 2020
Acasă > Eveniment > Ziua Națională, sărbătorită și la Cernavodă

Ziua Națională, sărbătorită și la Cernavodă

Zeci de oameni s-au adunat astăzi si la Cernavodă, în parcul central din oraş, pentru a asista la ceremonialul dedicat zilei naţionale a României. Pentru a creea o atmosferă de spectacol, întregul eveniment a fost acompaniat de fanfara de copii.

Cu mic cu mare locuitorii s-au adunat în parcul central pentru a asista la spectacolul de 1 Decembrie. Detaşamentele de jandarmi, pompierii, politiştii locali dar şi reprezentanţii instituţiilor din oraş au depus coroane de flori la monumentul eroilor, în memoria celor căzuti pe câmpul de luptă.

“Activitatea s-a desfășurat în condiții foarte bune, iar ca element de noutate am avut stegulețe care au fost în număr mare și au creat o atmosferă de sărbătoare”, ne-a declarat Dan Dinu, comandantul Detașamentului de Jandarmi Cernavodă.

Toate cadrele militare au participat cu mândrie că-şi pot reprezenta ţara la o asemenea manifesare.

“Am participat cu detașamentul de pompieri Cernavodă la defilare, împreună cu alte efective ale sistemului de apărare din oraș, și am creat o atmosferă frumoasă”, ne-a spus maior Matache Dan, comandant detașament pompieri Cernavodă.

Zeci de oameni au înfruntat frigul de afară şi au participat la manifestările dedicate zilei de 1 decembrie.

“Mi-a plăcut fanfara, mi-a plăcut defilarea, mai puțin discursurile ținute”, ne-a spus un locuitor al orașului Cernavodă, prezent la manifestarea dedicată Zilei Naționale a României.

“Să le dea Dumnezeu sănătate tuturor, inclusiv și celor care conduc orașul. Noi suntem mulțumiți pentru că în fiecare an, de Ziua Națională, am avut parte de astfel de momente de sărbătoare în localitatea noastră”, a ținut să ne transmită o doamnă din orașul Cernavodă.

Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea unităţilor militare în acorduri de fanfară.Toţi cei prezenţi la eveniment au primit cu ocazia zilei de 1 decembrie câte un steag cu tricolorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *