Ziua Poliţiei Române, sărbătorită alături de autorităţile din Tulcea

  •  
  •  
  •  
  •  

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, marţi, de la ora 11.00, la manifestările organizate la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

După cuvântul de deschidere al ministrului Gabriel Oprea (în sistem videoconferinţă), au fost anunţaţi câştigătorii premiilor „poliţistul anului“ pe categorii: printre nominalizaţi, la capitolul Ordine Publică, s-a numărat şi un tulcean. Inspector principal Ivan Titorenco (ordine publică) a fost remarcat pentru implicarea sa în salvarea mai multor persoane în timpul codului portocaliu din ianuarie 2014.

Preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, a transmis urări de bine pentru toţi poliţiştii din judeţul Tulcea şi i-a felicitat pe cei care, cu această ocazie, au fost înaintaţi în grad.

„Consider că am avut până acum o colaborare foarte bună, în folosul cetăţenilor judeţului şi sper ca aceasta să continue şi de acum încolo. Aţi fost întotdeauna alături de noi, la toate manifestările organizate de noi, Consiliul Judeţean, de Prefectură sau de primărie, iar pentru acest lucru vă mulţumim“, le-a mai spus preşedintele Teodorescu poliţiştilor tulceni.

Acesta a subliniat, de asemenea, importanţa activităţii poliţiştilor pentru menţinerea liniştii publice, pentru siguranţa cetăţenilor. Cel mai important barometru al activităţii poliţiştilor este părerea cetăţenilor, a mai spus preşedintele Teodorescu. „Am vorbit cu tulcenii, iar oamenii au încredere în dumneavoastră, se simt în siguranţă în judeţul nostru. Aceasta este, cred eu, măsura performanţei dumneavoastră“.

One thought on “Ziua Poliţiei Române, sărbătorită alături de autorităţile din Tulcea

  1. Felicitari Inspectorului principal TITORENCO IVAN, pentru nominalizare. Un adevarat politist care isi dedica intreaga activitate in folosul comunitati si al institutiei. Un bun profesionist si un coleg de nadejde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *