Acasă > Eveniment > Descinderi de amploare la hoții din Năvodari și Corbu

Descinderi de amploare la hoții din Năvodari și Corbu

Mai multe persoane bănuite de furt au intrat în atenția polițiștilor din Năvodari.
Oamenii legii au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu la domiciliile suspecților.
În  perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, aceștia ar fi comis  11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul.
Faptele ar fi avut loc atât în orașul Năvodari cât și în stațiunea Mamaia.
Suspecții au vârste între 16 și 32 de ani. Patru dintre ei au fost reținuți.
”Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii a 11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, sprijiniți de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, Secțiilor 2 și 5 Rurale, Poliției orașului Ovidiu, Poliției stațiunii Mamaia, Serviciilor Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Criminalistic, au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu.
Astfel, în perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, cele opt persoane, cu vârste între 16 și 32 de ani, ar fi comis faptele pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 40%.
În cursul zilei de ieri, polițiștii constănțeni au reținut patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P.al IPJ Constanța, iar astăzi vor fi prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ.

11 thoughts on “Descinderi de amploare la hoții din Năvodari și Corbu

  1. Dileri de droguri din navodari stau noapte si bea cu poliția din navodari unu dintre iei este vali politaiu si pe tura lui se unbla si fara permise de conducere pe tura lui vali politaiu cu 100 de euro pe tura lui faci ce vrei

    1. Sper, cu dovezile pe care le ai, sa fii contactat de politie si sa devii martor in dosarele care vor fi deschise sau sunt deschise pe numele acelor dileri pe care ii invoci. Că trebuie să devenim si noi cetateni responsabili. Că de trăncănit, trăncănesc toți.

    1. Da dar sa scris că sunt 8 și de ce din 8 a fost doar cei patru amărâți daca tot vreți să se fac draptate de ce din 8 sunt patru și culmea tocmai cei amărâți

  2. În noiembrie mi s-au furat patru roți cu anvelope noi din boxa blocului. Dacă știți ceva vă rog să mă anunțați pe facebook.

  3. Sper sa prinda hotii ca si mie mi.au spart apartamentul in Navodari inainte de Craciun..si mi.au furat doua laptop.uri nenorocitii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *