Saturday, 20 October 2018
Acasă > Social > Video MApN. Ceremonii de comemorare a comandorului Ion Stăiculescu, decedat în misiune în Franța

Video MApN. Ceremonii de comemorare a comandorului Ion Stăiculescu, decedat în misiune în Franța

Ministerul Apărării Naționale anunță că în toate unitățile militare din țară sunt organizate, astăzi, ceremonii de comemorare a comandorului Ion Stăiculescu, decedat în misiune sâmbătă, 2 iunie, în Franța, unde participa la un exercițiu multinațional.

”Comandorul Ion Stăiculescu era pilot militar clasa I, cu o experiență de peste 7.500 de ore de zbor efectuate pe diferite tipuri de aeronave, dintre care aproximativ 3.500 pe C 27J Spartan, la manșa căruia zbura în calitate de pilot comandant instructor.

A executat misiuni de transport aerian în teatrele de operații din Afganistan, Irak și Balcanii de Vest, precum și numeroase zboruri umanitare în țară și în străinătate”, menționează MApN.

Comandorul Ion Stăiculescu avea  55 de ani.

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat demararea procedurilor de repatriere a trupului neînsufleţit al militarului.

 

LiveCeremonia de comemorare a comandorului Ion Stăiculescu, decedat în misiune în Franța, unde participa la un exercițiu multinațional.Comandorul Ion Stăiculescu era pilot militar clasa I, cu o experiență de peste 7.500 de ore de zbor efectuate pe diferite tipuri de aeronave, dintre care aproximativ 3.500 pe C 27J Spartan, la manșa căruia zbura în calitate de pilot comandant instructor. #România #mapn #ArmataRomâniei

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe 3 Iunie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.